Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vi har kørt verdensmesterens racer

To personer, undertegnede og verdensmesteren, på en tom racerbane. Mig på maskinen der fik mesterskabet i hus og mesteren på reservemaskinen. Jeg må med skam indrømme der blev gjort kort proces, men sikken oplevelse

Tommy Rønn
11/03-2008 kl. 04:18

Vi har prøvet de nye Husqvarna motards i det sydlige Spanien, og alle sejl var sat for at fange vores interesse. BMW er nu ejere af den Italienske specialist producent, og seneste års verdensmesterskab gør dette motorcykel mærke rigtigt spændende.

Det mest spændende for mere dødelige er modellerne SMR 125, 450, 510 og 610. Men naturligvis skulle vi også prøve racerversionen 450RR samt Gerald Delapine´s vindermaskine fra VM.

Sådan en VM maskine er noget ud over det sædvanlige. Motoren er som en sand bombe og bremserne bider på en måde vi aldrig har prøvet det før. Et let tryk med en finger på bremsegrebet er not til at sende den lette maskine forover, så det kræver nogen tilvænning når seneste tests har været på almindelige gadeknallerter.

Motoren er helt enkelt hysterisk. Om gearvælgeren peger på første, eller tungeste gear betyder intet. En håndfuld gas, og næsen løfter sig højt mod himlen. Hylende sjovt. Hele maskinen er brutalt kontant, og en hverdagsmotorcyklist vil finde den e

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder