Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Yamaha MT09 Tracer

Æblet falder et stykke fra MT stammen

Tommy Rønn
22/05-2015 kl. 12:00

Tankerne er mange første gang man får fingre i Yamaha MT 09 Tracer. Med Tracer ønsker Yamaha at koge suppe på den roste og populære MT09. Den skønne trecylindrede 0,85 liter motor, bygget i tidens populære Sports-Adventure setup må da blive et hit, eller hvad?

Motoren kender vi jo fra MT09. Den er pokkers skøn, og bl.a. grundet motoren løb Yamaha også med den fornemme titel, Årets Motorcykel Danmark 2014. Under kåringen var journalisterne imponerede af den fine motor, de fine køreegenskaber, kombineret med en fornuftig salgspris.

Samme standard som MT-09 ?

Motoren i Tracer er eksakt den samme, men en bedre afstemning af elektronikken, gør Tracer blidere at køre. Netop on/off gaskontrollen var et af de få kritikpunkter på MT09. Denne on/off fornemmelse er næsten væk når motoren sidder i Tracer.

En effektmåling af Tracer afslører at forskellen på de tre effektmodes der kendes i MT09, næsten er elimineret. På Tracer er der så godt som ingen effektforskel på de tre modes, hvorfor skift a

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder