Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Vanvid i yderste potens

MT10 fra Yamaha er landevejenes vildeste gadedreng

Tommy Rønn
20/09-2016 kl. 15:00

Lykkeligt ægteskab med en motorcykel, kræver forventningstilpasning inden køb. Sagt ærligt, skal ægteskabet med Yamaha MT10 ende lykkeligt, skal forventningen hos køberen være daglig vildskab og leg uden nogen form for fornuft. MT10 er nemlig verdens vildeste lege og gadedreng. Et livsstils-stempel Yamaha MT10 ikke kan børste af sig.

Straks Yamaha MT10 udleveres vokser hornene i panden. Alene de tørre fakta vil give enhver gadedreng våde drømme. 160 vilde heste, crossplane motor, voldsomme 111 Nm bundtræk, moderrate 210 kg køreklar vægt, alt i sjov elektronik og et højt bredt styr til kontrol af det fede bagdæk. Savlen nærmest løber ud af mundvigene hvis man er til ond morskab, når sådanne informationer læses.

Motoren, som er vigtig på en potent streetfighter, er en eksplosion i effekt og moment, styret perfekt af den store elektronikpakke. TCS (Traction Control) skal bare sættes i mode 3, og  Yamaha MT10 tåler fuld gas ud af alle sving, som automatisk ender i kontrolleret baghjulskør

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder