Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Vandtætte støvler til touring

RST tundra er et sæt vandtætte støvler til ture i det lidt køligere vejr, hvor man ikke er bange for at møde en regnbyge eller to.

Mikkel Skotte Sølvkjær
07/11-2019 kl. 04:00

Støvlerne hedder ganske enkelt RST tundra – waterproof boots, hvilket i første omgang er en rimelig præcis beskrivelse af støvlerne, for det er vel egentlig det de er – vandtætte støvler!

Det overordnede kvalitetsindtryk er rigtig fint, alle syninger og overflader virke robuste og stærke. Måske lidt simple i designet, men det ser ud til at holde ordentligt. Der er placeret forstærkninger ved gearvælger og rundt om lynlåsen, også her virker alt robust og holdbart.

Støvlerne holder vandet ude ved hjælp af en synaqua membran, og denne test gav ingen anledninger til at bekymre sig om våde fødder, hverken under kørslen eller når man stiger af motorcyklen. Sålen er kraftig og skridsikker, så man står stabilt og fast hver gang fødderne sættes ned i et vejkryds.

Der er ikke meget ventilation i støvlerne, selv ved en god fart – på den måde lever de op til navnet tundra, da temperaturen ikke skal være alt for høj før støvlerne giver svampede sokker.

RST Tundra i fuld figur. 

Pasformen er

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder