Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Værdi for hver en krone

(Nu med video) Kawasaki Versys 650 tilbyder usædvanlig meget motorcykel for pengene

Tommy Rønn
11/06-2015 kl. 20:00

Efter min mening burde Kawasaki Versys 650 være  blevet Årets Motorcykel 2015. Ifølge vores informationer var jeg ikke ene om at have Versys 650 som toppen af poppen ved kåringen, da andre også elskede denne Kawa. Nummer #1 blev den ikke, da denne fantastiske Kawasaki måtte nøjes med 2. pladsen. Stadig en flot placering, og når den for alvor er prøvet, er man ikke i tvivl hvorfor denne Kawasaki ender som en vellidt motorcykel blandt tidens motor-journalister.

En kæmpe forskel på den nye Versys, kontra den tidligere, er designet. Alle tidligere Versys-modeller har været noget anderledes designet. Et design vi ikke har hørt mange tale pænt om. Den nye har fået et helt andet udtryk, og er nu frisk og moderne i sin stil. Tak for det Kawasaki.

Helt nyt design

Motoren i Versys 650 er en helt frisk udgave af ER6 maskinrummet. Nu er det slut med uheldige vibrationer og motorstop ved lave omdrejninger. Den kan dog stadig ruske og drille en smule hvis omdrejningerne kommer under de 2.500 runde

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder