Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Universalcyklen, der blev hurtigere

Se videoen! Letkørt som en skolecykel og med en motor der klarer alle overhalinger. Ducati Multistrada 1260 klarer al slags asfalt - og smule grus

Mathias B. Høj
04/07-2018 kl. 20:27

Ducatis multikunstner Multistrada er bygget ud fra et ønske om at lave en motorcykel der klarer sig godt på stort set alle typer underlag. Den slags kompromis'er har en risiko for at give motorcykler, som klarer sig markant under gennemsnittet, da der ikke er nogen områder hvor de rigtig excellerer. Men nu har Ducati mildt sagt en del erfaring i at lave underholdende maskiner til vejene og den erfaring er også tilflødet Multistrada 1260. For det er ganske vist en adventuremaskine, som måske kan klare lidt terræn. Men det er på asfalten den har det bedst. Så det er også der vi primært har testet den.

Hvad er nyt?

Multistrada 1260 har fået kraftigt opgraderet Testastretta DVT motor, elektronik og stelgeometri. Multistrada 1260, som vi har testet, er den billigste i 1260-familien og har en udsalgspris på 289.090 kr. Hvis økonomien er til det, findes udstyrsversioner til højere priser.

Køreegenskaber

Køreegenskaberne er skarpe og Multistrada'en er en let maskine at vænne sig til. Den

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder