Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Triumph Scrambler 1200 XE

Eventyrer forklædt som Retro-Bike

CO - Video af: Peter Bysted
24/06-2019 kl. 08:20

Den engelske motorcykelproducent Triumph gjorde et stort nummer ud af at piske en stemning op med en række stadigt mere afslørende videoer, inden man d. 24. Oktober 2018 afslørede mærkets to nye store Scramblere Triumph Scrambler 1200XC og Triumph Scrambler 1200XE.

Præsentationsvideoen med slagordene “For Genuine Adventure”, “For the Road” og “For Full-on Scrambling”, viste to fede retroinspirerede modeller, der ikke kun cruisede på landevejen; men også fik lov til at æde en god portion støv i terrænet.

Vi måtte vente til sidste efterårs motorcykeludstilling EICMA i Italien med at se modellerne i virkeligheden, og trække pinen indtil for ganske nylig, førend logistikken tillod os at prøvekøre Triumph Scrambler 1200.

Triumph Scrambler 1200 XE

Vi testede i denne omgang Triumph Scrambler 1200 i XE version – altså den topudstyrede model – som med 50mm længere affjedringsvandring end XC'eren, efter sigende skulle magte lidt flere prygl i terræn end basismodellen.

Modellen der var udlå

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder