Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Trendy Adventure til lavpris

Gylden kombination: Lækker adventuremaskine fra Moto Guzzi kører fremragende og koster overraskende lidt

Mathias B. Høj - Video: Peter Bysted
10/04-2019 kl. 11:49

Egentlig er idéen indlysende: tag en motorcykeltype som sælger stort i tiden og lad den inspirere af en trend som også sælger stort for tiden. Nærmere betegnet typen Adventuremotorcykler og den trendy retro-orienterede tilgang til design, som får en stor del af de nyeste motorcykler til at ligne klassiske motorcykler med LED-lys. Sådan sat lidt på spidsen. Og hvem er bedre til retro end Moto Guzzi? Det skulle da lige være Royal Enfield, som allerede har lavet samme nummer med retro-rejsemaskinen Himalayan.

Moto Guzzi fremviste konceptmodellen ved EICMA, som du kan læse mere om her og undertegnede var fra starten vild med den. Jeg kan med det samme lige så godt deklarere, at jeg synes det er voldsomt lækker maskine. Af samme grund har jeg i anmeldelsen forsøgt at stramme den kritiske nejhat ekstra godt ned om ørerne.

Heldigvis er produktionsmodellen meget lig konceptmodellen, i dens kombination af retro-elementer og moderne linjer. Meget modsat stilen for adventuremaskiner, hvis desi

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder