Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Suzuki SV 650 2016

Ny vin på genbrugsflasker (nu med video)

Tommy Rønn
07/07-2016 kl. 18:30

MagaCin har spenderet tid på den nyeste aftapning af Suzuki´s bestseller SV 650, en motorcykel vi husker rigtig mange gode køreegenskaber fra på de tidligere versioner, lige fra den første runde model der så dagens lys i 1999, til den efterfølgende kantede maskine, samt Gladius. Spændende er det om denne 2016 version kan løfte den tunge arv.

Straks man hopper på bistandsmaskinen. Det kalder tyskerne nemlig Suzuki SV 650. De mener SV står for Social Versicherung, og da SV er yderst prisfornuftig mener tyskerne at SV kan betales af alle, også dem på bistandshjælp. Så imponeres man af alt sidder rigtig på SV. Straks motoren startes mindes man den rolige V2 i SV, som også i nyheden spinder som en mis.

Når først koblingen slippes, og SV ruller, imponeres man igen. Denne motor er en sand perle, som bare trækker så blidt og lækkert, uanset omdrejningstal. Ingen tvivl om SV indeholder en motor flertallet vil elske. Jeg bilder mig ind at man kan mærke ekstra friskhed i denne nye 76hk SV, hvilk

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere