Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test – Supermaskiner med voldsom effekt

Små 300.000 kr. og små 200 hk er kun for de rigtig barske

Tommy Rønn
19/12-2013 kl. 01:00

Ønsket om en ægte superbike, er stadig intakt blandt en del af de danske motorcyklister. En superbike betyder præstationer i verdensklasse, flere kræfter end nogen kan udnytte i offentlig trafik og en prisseddel stor som en middeldanskers årsløn. Alligevel er det skønt at eje det ypperligste producenterne kan præstere, og noget mange ønsker i garagen.

At superbikes er udstyret med en stor prisseddel er der en grund til. Alt mekanik er tæt på det fineste producenten lan levere, og udviklingstimerne er mange, rigtig mange, i en superbike. Ofte kaldes superbikes producenternes udstillingsvindue, da disse repræsenterer det bedste fra producenten.

Medarbejderne på MagaCin har kørt alle tidens superbikes, og har sat sig for at finde den bedste superbike i prisklassen under 300.000 kr. Superbikes kan findes til langt højere priser, men så er det oftest specialprodukter, der kun er lavet i få eksemplarer. Vores mål er at finde den bedste superbike til dagligdagen. Og lidt banekørsel.

7 kompet

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder