Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: smart bomber jakke

Storgaard Bomberjakke til bøllefrø

Mathias B. Høj
29/05-2018 kl. 09:27

Det var med en vis portion skepsis undertegnede på en forårsdag iførte sig Storgaard Aries Kevlar Bad Bomber jakken til første prøvetur. For den ligner mere en retromodejakke til indre Nørrebro end en motorcykeljakke.

De ældre læsere husker måske Sortjakkerne fra firserne? Glassmadrende slagsbrødre på knallerter, der lod sig kende indbyrdes ved sorte bomberjakker med orange foer. Nu er bomberjakkerne blevet moderne igen. Og det er netop farve- og stilkoden for denne jakke, som appellerer til motorcyklister som hverken gider stramt læder eller mere vanlige posede tekstiljakker. Og som slet ikke vil ligne det hvidhårede klientel, som ofte kører i alt for store Rukka-sæt. Trenden er, at motorcykeltøj skal ligne almindeligt tøj.

Jakken er af nylon, foret med DuPont Kevlar fibre. Der er to yderlommer og to inderlommer samt stropper i ryggen til fastgørelse i bukser, så den ikke trækker op ved høj hastighed. Der er ingen membran i.

Hvordan er den så at køre i?

Jakken er overraskende behag

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder