Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Regndragt i lækkert design

Macna Hydra 2.0

Mikkel Skotte Sølvkjær
04/11-2019 kl. 05:00

Macna Hydra 2.0 er en flot designet regndragt, der udemærker sig ved flere gode detaljer. Dragten er pakket i en vandtæt lomme, der passer perfekt ned i tanktasken eller et lille rum under sædet, og derfor er det ikke en belastning at have den med på tur.

Hører du til den del af MC-folket, der ikke nødvendigvis investerer en masse kroner i tøj der både kan holde på varme, sørge for udluftning og samtidig holde alt vandet ude, men måske i stedet bruger pengene på et lædersæt eller noget mere hverdagslignende kevlartøj, så har du sikkert brug for et smart sæt regntøj der kan være med på farten.

Under testen af dragten i sommers skulle der ledes ret længe efter kraftigt regnvejr, og derfor blev der taget forskellige alternative metoder i brug for at teste dragtens regn bestandighed.

Det kan herfra konstateres, at dragten er helt vandtæt, særligt på grund af dobbeltlukningen med både lynlås og velcro. Men igen, den er altså ikke testet på en langtur med hardcore regn, kun i småbyger. 

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder