Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Motorcyklernes juvel

(Opdateret med video) Smukke MV Agusta F3 800 - Vil du giftes med mig ?

Tommy Rønn
30/05-2014 kl. 23:00

Helt forpustet bliver man efter nogle dage, og 500 km i sadlen på Smukke MV Agusta F3 800. Dette her grænser til blind italiensk forelskelse, hvor prinsessen kan tillade sig alt, og alligevel bliver hun fulgt i tykt og tyndt.

Aldeles kompromisløs

MV Agusta F3 800 er en kompromisløs motorcykel. Her er alle detaljer tænkt for at gøre maskinen hurtigst mulig på racerbanerne. Om dette betyder minimeret komfort på landevejen, har med sikkerhed været en irrelevant detalje for MV Agusta gennem udviklingen af F3 800. MV Agusta F3 800 er forbistret hurtig på en bane, og forbistret pinefuld på en langsom landevej.

Komfort under 100 km/t i offentlig trafik er aldeles skrækkelig, da styret sidder særdeles lavt. Det betyder gymnastisk håndstand, ømme skuldre og nakke, samt smerter i fødder og knæ. Hæves hastigheden, og det sportslige får lov at tage over, forsvinder alt ømhed, for nu bliver det hele sjovt. Straks hastigheden stiger, glemmes alle smerter, og MV Agusta F3 800 kan køres dynamisk så f

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder