Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Moto Guzzi V7 III Stone Led

Italienske Moto Guzzi har efterhånden en næsten 100 år gammel tradition at bygge på, og fabrikkens mest omfattende modelrække, V7 III, trækker også i høj grad på fortiden. MagaCin har testet V7 III Stone Led Option.

Gunnar Skrydstrup; Video af: Peter Bysted
15/12-2019 kl. 06:00

Efter international målestok er Moto Guzzi kun en lille mc-producent, men det efterhånden næsten 99 år gamle mærke med hjemsted i Mandello del Lario ved Como-søen har alligevel et ret stort antal modeller på programmet fra de næsten 1400 cm³ store V2-basser til de efterhånden mange 744 cm³ V7 III'ere. Som hos stort set alle mc-fabrikker i dag er modeludbuddet dog kendetegnet ved, at mange af modellerne for at holde omkostningerne nede er opbygget af de samme grundelementer og kun adskiller sig ved mere eller mindre udstyr. Det gælder i allerhøjeste grad også for Guzzis mindste modelrække, V7 III, der tæller ikke mindre end 7 forskellige versioner. Alle med samme stel, kardan-transmission og luftkølet 744 kubik motor med langsliggende krumtap, en cylinder ud til hver side og en angiven effekt på 52 hk ved 6.200 o/m til 2019-priser fra 102.998 til 139.998 kr.

En dag i oktober hentede MagaCin en V7 III Stone Led Option hos Vagn Jensen Motorcykler i Rådved ved Horsens, og imellem byge

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder