Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Lyn uden torden

Tommy Rønn
18/09-2015 kl. 23:00

Den elektriske verden er utvivlsomt kommet for at blive, men er de elektriske vidundere på to hjul blevet voksne, eller er de stadig legetøj for de få danskere der går ekstraordinært meget op i vores miljø, eller de få der absolut må eje de nyeste og mest specielle. Kort fortalt, er el-maskinerne stadig noget begynderbras.

Både Zero og Brammo har efterhånden eksisteret i en årrække, hvilket bør betyde at de begge er kommet over de værste børnesygdomme. De første Zero havde affjedring som en springgazelle og tidlige Brammo kunne dårlig køre ud af garagen før batteriet var fladt. Ingen havde ABS og begge var udstyret med finurlige løsninger.

De to kamphaner før teststart

Sagt kort. De nyeste versioner er helt anderledes moderne og voksne motorcykler. De værste børnesygdomme er væk og køreegenskaberne minder om noget der kunne opleves på traditionelle motorcykler. Vigtigst er at rækkevidde nu er næsten acceptabel. I hvert fald i den ene af de to.

Design og siddestilling

Straks man sidde

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere