Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Listig skovsniger

Velkørende og stærkt underholdende KTM Freeride E lokker til udfordrende terrænkørsel

Mathias B. Høj
15/12-2017 kl. 08:39

Når man vælger at blive motorcyklist, fravælger man også en smule popularitet fra samfundet – med de larmende maskiner og den lettere rebelske attitude, som ifølge fordommene ofte følger med. Med Enduro-maskiner er det lige en tand værre, med deres støj og kratten i underlaget. 

For Enduromotorcykler har ofte en udfordring med støj – og netop støjgenerne gør, at det er svært at få tilladelse til at lave baner i Danmark. Derfor er det oplagt med elmotor, da det støjer væsentligt mindre og momentet i øvrigt er stærkt. KTM Freeride E er et forsøg udi en E-enduro og MagaCin har testet underholdningsværdien af den.

Mountainbike med motor

Undertegnede har gennem årene kørt mountainbike, så det er svært ikke at lave en sammenligning. Og den lave vægt gør det lidt som at køre mountainbike, men uden det udmattende pedalarbejde. For Freeride'en er let, har et bredt styr – og er nem at styre. Forstået på den måde, at modsat lignende knallerter med forbrændingsmotor, skal der ikke skiftes gear

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder