Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Letkørt by-pendler uden benzintørst

Bygget til komfort og lynhurtig lane-splitting - og med brændstofomkostninger på kun 0,30 kr. pr. km - hvis du altså kører med fuld gas!

Mathias B. Høj; Video af Peter Bysted
03/12-2018 kl. 13:45

Der tales meget om trængselsproblemer i de større danske byer, hvor indfaldsveje og bytrafik sander til i langsomt kørende biler. Et oplagt bud ville være at kigge mod Sydeuropa, hvor scootere er et hurtigt bytransport-alternativ. Og vel at mærke et alternativ, som rent fysisk ikke fylder så meget, så flere trafikanter kan færdes samtidig. Desværre virker danske politikere til at have en indbygget modvilje mod alt tohjulet med motor, hvilket indirekte øger bilismen og dermed trængslen. Og det er synd, for med scootere som Hondas PCX 125 med et forbrugtal på kun, hold nu fast, 47,6 km/l og start-stop funktion, er der ikke mange motoriserede tohjulere der kan konkurrere på lav-emission. 

Vi har haft afholdsmanden og by-pendleren i ét, til test i bymiljø, myldretid og på længere landevejskørsel. Til 2018 har den fået nyt duplex-stel, hjul og dæk og affjedring bagtil. Men der er også kommet ABS og som nævnt start-stop funktionalitet. Alt sammen med en vægt på kun 130 kg.

Køreegenskaber

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder