Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: KTM 790. Den sjoveste MC vi har prøvet

Så bliver det næppe mere livsbekræftende at køre motorcykel. Hvor er den KTM bare feeeeed..

Tommy Rønn - Foto: Henrik Petit, mcbilleder.dk
16/05-2018 kl. 14:30

For flertallet er motorcyklisme langt mere hobby og leg, end egentlig transportmiddel. Netop derfor må motorcyklen gerne bringe glæde og leg. Og det er eksakt hvad KTM Duke 790 kan. Aldrig før har vi prøvet en motorcykel der næsten har fået styrthjelmen til at flække grundet et kæmpe bredt smil. KTM Duke er en ener og i helt egen klasse. Ultra legeklassen.

Da vi så KTM Duke 790 første gang var vi imponerede over den lille størrelse, vidende at den også er indehaver af en stærk motor. Stærk motor i lille motorcykel er ofte opskriften på sjov og spas i gaden, og det faktum laver KTM Duke 790 ikke om på. Nej KTM Duke 790 leverer ny rekord i funfaktor-mængde på to hjul.

Vi bør starte med elektronikken, for den alene siger en hel masse om KTM Duke 790. Quickskift både op og ned i gear. Når der geares ned, giver elektronikken selv mellemgas. Fire forskellige køremodes, rain, street, sport og track. Vælges track bestemmer man selv hvor selektiv gasrespons der ønskes og om KTM Duke 790 skal t

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder