Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Kawasaki Z900 – opdateret til 2020

Kawasaki's storsælger har fået ny og meget omdiskuteret teknik - vi prøver det af

Mikkel Skotte Sølvkjær; Video af Peter Bysted
25/05-2020 kl. 08:00

Der skal ikke køres mange kilometer, før Kawasaki Z900 afslører en del af de karaktertræk, der har gjort den til en af producentens bedst sælgende modeller herhjemme gennem de sidste tre år; det er en fantastisk letkørt motorcykel. Og jeg kan ligeså godt undskylde på forhånd, for ordet ”let” vil af flere årsager blive gentaget adskillige gange i den her test; præcis som i videoen.

Nyt til 2020
Den første udgave af Z900 fra 2017, kaldte Kawasaki en ”back to basic” motorcykel, hvor fornemmelsen af at have fat i tingene, førerens kontrol uden elektroniske hjælpemidler og dikkedarer var i højsædet, og det blev den af journalister verden over rost til skyerne for.
Sådan er det på sin vis stadigvæk, men til 2020 er den blevet udstyret med en omfattende elektronikpakke, og som antydet i efteråret af en kollega – der var med til den første lancering af motorcyklen – var Kawasaki’s plan måske helt fra start, at teste om markedet kunne bære en model uden moderne gadgets, mens teknikken fakt

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder