Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Kawasaki Z400

Vanvittig underholdende maskine til A2-kørekortet

Mathias B. Høj - Video: Peter Bysted
04/05-2019 kl. 05:45

Benzintankens fine Kawasaki-grønne striber sætter én helt i forårshumør. I hjelmen nynnes den gamle schlager med ”Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk, jomfruer sig alt på volden sole”. Det er stadig (på testtidspunktet) lige køligt nok til at vi har kunnet iagttage jomfruer, eller blot noget der ligner, som soler sig på voldene. Men læsere med basal kendskab til tilstræbt motorcykel-metaforik aner nok, at når kåben kastes væk, må vi i sagens natur være ude i noget med naked bikes. Og ganske korrekt har vi fået besøg af en af-kåbet Ninja 400, nemlig den nye Kawasaki Z400.

Man behøver bare være en nogenlunde trofast læser på MagaCin for at vide, at vi var, og er, ret glade for Kawasakis Ninja 400. Letkørt og samtidig underholdende som få. Den blev Årets MC i A2 kategorien i 2018, hvor den bl.a. dystede mod habile modstandere som Hondas CB 300R. Og når Kawasaki nu har lavet sådan en velkørende sag, hvorfor så ikke gøre den tilgængelig for naked bike-kunderne også? Så af med kåben, br

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder