Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Kawasaki Versys 1000 SE

Letkørt motorcykel til de rigtig lange ture

Mathias B. Høj - Video: Peter Bysted
15/06-2019 kl. 05:19

Versys 1000 SE fra Kawasaki er i nyeste version et kørende studie i højteknologi. Det fornemmer man efter blot få kilometer på maskinen, som til modelåret har fået et hav af opdateringer, som kan ses i teksten fra præsentationen til EICMA.

MagaCin har testet den i SE udstyrsversionen, som har en startpris på 249.990 kr., hvor standardversionens startpris er 189.990 kr. Hertil skal lægges pris på topboks, taskesæt og tågelygter, så prisen lander et sted i nærheden af 267.000 kr.

SE-versionen kan i korte træk ses som en højteknologisk overbygning til standard-Versys 1000, hvor al finelektronikken inden for motorcykelverdenen er inkluderet. Der er bl.a. elektronisk justerbar affjedring, intelligent ABS og naturligvis mulighed for opkobling med smartphone.  

Køreegenskaber

Versys 1000 virker designet til at køre langt. Motorens vibrationer mærker man ikke meget til og Versys 1000 er en tillidsvækkende maskine at føre. Med det brede styr og 17'-forhjulet er den nem at styre i sving, hv

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder