Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Japan mod Amerika

(Nu med Video) Cruisere i begynderklassen på to forskellige måder

Tommy Rønn
14/07-2015 kl. 11:00

MagaCin har haft to begynder-cruisere gennem testmaskineriet på samme tid, for effektivt at kunne sammenligne to oplagte bud på en cruiser til den beskedne pengepung og beskedne køreevner. Kawasaki Vulcan 650 til 107.000 kr. og Harley-Davidson 750 Street til 139.000 kr. kan begge håndteres både pris og vægtmæssigt af alle.

Den lave sædehøjde på begge gør dem også til oplagte køremaskiner for de mindste, som let vil kunne håndtere disse to livsstils-maskiner uden slinger i valsen.

Første indtryk er samlekvalitet og materialevalg. Her er det klart at disse maskiner kommer fra to forskellige kontinenter, der udvikler motorcykler efter forskellige filosofier. Man fristes næsten til at sige at Kawasaki er udviklet og produceret af en flymekaniker, mens Harley er udviklet og produceret af en grovsmed. Hvor Kawasaki er fin, og næsten lidt tøset i sit udtryk, er Harley grov og beskidt i sin fremtoning. Næsten som en feminin homoseksuel på tur med uvasket grov rocker. Kawasaki trækker længst

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder