Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Indian Scout Sixty

Glem alt om at gemme dig i mængden: Indian Scout Sixty trækker opmærksomhed. Hvis ikke med designet, så med lyden.

Mathias B. Høj
25/05-2017 kl. 08:43

Det var en hård fødsel. Sædet føltes i starten som et hårdt bræt, og siddestillingen fik centreret min vægt på halebenet. Hvilket er en del, når man er i segmentet, der vejer over 1/10 ton. Men efterhånden som kroppen vænnede sig til siddestillingen, blev Indian Scout Sixty et cool bekendskab. Lyden alene er sød musik i en motorcyklists øre.

Testkørslen foregik sammen med Harley-Davidson Forty-Eight 1200 og Triumph Bobber, hvor de tre maskiner blev sammenlignet.

Komfort

På Indian Scout må man sondre mellem komfort ved motorvejs- og cruisinghastighed. Ved motorvejshastighed, er komforten elendig. Punktum. Man sidder som et sejl i fartvinden og har kun hænderne på styret til at holde sig rigtigt fast med. Og vægten forplanter sig til halebenet.

Anderledes forholder det sig ved landevejshastighed. Her sidder man behageligt og sædet er tilpas blødt til, at man kan cruise i lang tid. Behageligt for denne type motorcykel, vel og mærke. Hvis det er generel komfort der ønskes, er det en he

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder