Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Indian Chief Vintage og andre

Chief Vintage og to andre indianere

Gunnar Skrydstrup
30/08-2017 kl. 16:00

Selv om det er noget tidligere på dagen, end jeg normalt får øjne, og de tre indianere står i en tæt klump, er jeg ikke et øjeblik i tvivl. Det skal være den turkis og flødefarvede med traditionel vindskærm, hvide dæksider og frynser på taskerne. Det er i mine øjne den flotteste af de tre, og den har et ordentligt styr i forhold til Den Sorte Hest og ser ud til at veje noget mindre end Roadmasteren med halvkåbe og stor topboks. Da ingen af de to andre protesterer, bakser jeg den bagud og retter forhjulet mod Jyllandsringens udkørsel.

De tre indianere ser traditionelle ud, og med deres 1811 kubik og beskedne 71 hk kan de langtfra måle sig med nutidens japanske og europæiske effektmonstre, men de er helt moderne, hvad angår elektronikken. For eksempel har de nøglefri start ligesom landsmændene fra Milwaukee. Når man vil starte, trykker man bare på en tydeligt markeret knap, og så er det elektriske system koblet til. Det forudsætter dog, at man enten har den til maskinen hørende transpon

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder