Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Honda's sparsommelige muldyr

Honda CRF 250L

CO
29/10-2017 kl. 12:30

Når man jævnligt får lov til at køre superfede hårdtpumpede geniale topmodeller fra forskellige motorcykelproducenter, er der noget befriende ved at smække popo'en i sædet på en ukompliceret motorcykel, som ikke kræver fingerspids fornemmelse, udelt koncentration og opmærksomhed for særlige detaljer.


De seneste dage har du læst en turberetning, hvor MagaCin's udsendte tumlede rundt i sydspanien, og projektet forløb netop i sædet på basale og ukomplicerede motorcykler. Følg historien her.

.

Det lykkedes nemlig MagaCin via Frank som er den danske indehaver af Biketravel Spain, at stampe 2 stk. Honda CRF 250L af rimelig frisk aftapning op af jorden for en test af nogle dages varighed, hvor den nyeste model var udstyret med ABS og den få måneder gamle uden.


Honda CRF250L


Om modellen

Honda CRF 250L fremstår visuelt som et moto-X/Enduro gadekryds men er også tilgængelig i en højbenet Rally version, der med sit hardcore Paris-Dakar udseende, læner sig mere op ad storebror CRF 1000L Afric

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder