Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Honda Forza 300

Letkørt og hurtig Honda til bytrafik. Forza 300 tilbyder lavt forbrug og høj komfort

Peter Bysted
23/11-2019 kl. 05:54

I grunden er det ret dumt, at vi ikke ser flere store scootere på de danske veje. Komforten er høj, der er bagagerumsplads næsten som i en mikrobil, køreegenskaberne og accelerationen er god, og designet skærmer mod vand og snavs fra vejen. Og køretøjet er hurtigt at navigere rundt i byen. Men Danmark er mest domineret af de små knallert-45 scootere, som hverken passer på vej eller cykelsti.

MagaCin har testet Hondas NSS300 Forza, som er en scooter i 300cc-størrelsen. Fysisk stor i forhold til, hvad vi normalt ser i Danmark.

Køreegenskaber

Selvom scooteren ser fysisk stor ud, vejer den ikke mere end 182 kg. Det mærker man for alvor ved bykørsel, hvor de små hjul også gør den hurtig og nem at lægge ind i sving og hurtige overhalinger. Det er et hurtigt køretøj at føre i bytrafik, og det gør det nemt at forstå, at så mange sydeuropæere vælger netop denne transportform. Og bøller, som vil undslippe politiet i bymiljø for den sags skyld. 

Selvom man ikke har en benzintank at klemme be

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder