Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Honda CMX 500 Rebel – ukompliceret MC-glæde

Vi testkører den bedst sælgende Honda fra sidste år, og kigger nærmere på de nye tilføjelser til 2020.

Mikkel Sølvkjær
05/07-2020 kl. 07:00

Direkte oversat til dansk, betyder Rebel – oprører. Et oprør som i kampen mod det uretfærdige etablerede system, og oprørere som personer eller grupperinger der bryder med normerne og skiller sig radikalt ud fra mængden – typer med antiautoritære holdninger og en ægte hardcore attitude.

Honda’s lille CMX 500 er på ingen måde Rebelsk på linje med ovenstående.
Den er mere teenage-agtig, lidt ala en 16-årig pige der viser mor og far, hvem der bestemmer ved at tage en lidt for kort bluse på, altså ganske harmløs men alligevel charmerende.

Frisk i en fart på havnefronten

CMX betegnelsen opstod først i midtfirserne, og allerede dengang fik de små modeller tilnavnet Rebel. Over de sidste par år er CMX endt som Honda’s bedst sælgende motorcykel herhjemme, og mon ikke Rebel navnet er tiltænkt det publikum motorcyklen henvender sig til.

Der er nemlig en bestemt tiltrækningskraft over modellen, særligt for nye og måske lidt forsigtige kørere. Også for mange kvinder der skal stifte bekendtskab med en ny verden på to hjul, og det er her det rebelske kommer ind i billedet. CMX 500 er nemlig en motorcykel, der kan få rigtig mange mennesker til at trække i læderjakken, og komme ud på landevejen, væk fra deres etablerede hverdag med job og rutiner.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder