Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Hightech højfartsmissil

Lynhurtig, højteknologisk og vanedannende. Den her Kawasaki H2 SX SE+ må helt sikkert ikke eksporteres til Nordkorea

Mathias B. Høj
24/08-2019 kl. 05:58

Det var med en vis ærefrygt at koblingen blev sluppet på den nye Kawasaki H2 SX SE+. Den første kilometer var på en kurvet vej i en lille by, og det kunne godt mærkes, at man skal have en rolig gashånd. Ryst på hænderne og den hidsige højfartstourer accelererer som et missil og man ender ufrivilligt i nogens dagligstue – uden nødvendigvis at være ankommet gennem døren. Det er voldsomme kræfter og det skal man som fører lige vænne sig til.

Nogle af de første tanker man som fører får, er de lettere fornuftsbaserede a'la ”så mange kræfter er der da ingen som har brug for”, når man kører frem i voldsomme hak, hvis man kommer direkte fra en maskine med væsentlig mindre motorkraft – som eksempelvis min egen. Heldigvis kommer man på mindre fornuftige tanker sidenhen – men mere om det senere.

Kawasakis famøse H2 med kompressor og hidsig ydelse har knopskudt, hvor højfartsrejsemaskinen H2 SX bød på mere brugervenlige køreegenskaber end den oprindelige kraftkarl. H2 SX SE+ lægger, udover 100.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder