Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Guds gave til de morgensure

Din bedre halvdel burde købe en Aprilia Dorsoduro 900 til dig. For den giver smil, selv til morgensurhedsramte. Og i øvrigt er prisen lav

Mathias B. Høj
19/09-2018 kl. 14:40

Er du en morgensur skid, som gør livet surt for andre med dit brok, klagen og negative livsyn, indtil morgenkaffen er indtaget og klokken har passeret ni? Så er det nok fordi du ikke har en Aprilia Dorsoduro. For efter nogle morgenkørsler på ugens testmaskine, en Aprilia Dorsoduro 900, er det svært at skubbe ansigtet tilbage i de sædvanlige knotne folder efter morgenpendlingen. Dorsoduroen er en god humørbringer, selvom den ser vrissen og aggressiv ud.

I sadlen med den oprette siddestilling kan man se solopgangen og det brede styr tillader nem og smidig navigation i byen. Motorens moment tillader overhaling af stort set al trafik, hvis der ellers er plads nok. Og hvis morgensurheden momentant titter frem igen, drejes gashåndtaget en smule og motoren bræger et højt ”BRAAAP”. Så skal du nok blive god igen. Parat til at tage dagens første reprimande fra chefen, for det er nemt at komme til at køre et par krogede omveje og dermed komme for sent på arbejde.

En stærkt medvirkende faktor til

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder