Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Givi 20.7 Oldster

Trendy retrohjelm fra Givi

Mikkel Skotte Sølvkjær
11/08-2018 kl. 07:37

Jeg kan lige så godt få det ryddet af vejen med det samme! Denne test bliver ikke en klinisk gennemgang af støjniveauer og sharp-test resultater, det giver simpelthen ingen mening når man vælger at køre med pilothjelm. Ikke fordi det slet ingen betydning har, emnet bliver da også rundet om lidt, men fordi de fleste der kører med pilothjelm gør det af helt andre årsager. 

Stil og frihed

Normalt er jeg ikke typen der går efter en pilothjelm når der skal købes snublekyse, men efter en del kilometers kørsel med Oldsteren på hovedet, er jeg alligevel kommet i tvivl – bør jeg eje sådan en? 

For det første ser man cool ud! Solbrillerne på, op med halsedissen og ned med hjelmen, det perfekte kompliment til din ombyggede CB500 fra '76, hvis du altså har sådan én eller noget der ligner. 

For det andet får man en helt særlig fornemmelse af frihed. Ansigtet er blottet mod vinden og forstærker de vanlige indtryk og dufte endnu mere. Hjelmens lave vægt på 850g får hovedet til at føles let og udsyne

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere