Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: En stor grov streetfighter

Se videoen! - I Triumph Speed Triple RS er der rigelig kubik, rigelig power og rigelig størrelse. Den er en fighter for de velvoksne drenge.

Tommy Rønn - Foto: Peter Bysted
30/05-2018 kl. 16:00

Årets Motorcykel 2017 blev den friske og agile Triumph Street Triple RS. En nimble trecylindret sag på 765 kubik, indeholdende solide 123 hk. Et uhyre friskt bekendtskab, grundet lav vægt og hurtige svingegenskaber. Efter en tur på ryggen af den friske Triumph Street Triple fristes man til at spørge sig selv. Hvad kan man ønske sig mere? Svaret på dette spørgsmål mener Triumph nu at have. Nemlig Triumph Speed Triple RS, som bare er lidt mere af ALT. Men er dette nødvendigvis godt? Det prøver vi at finde svaret på i denne test.

Straks man omfavner Triumph Speed Triple RS mærker man at storebror er STOREBROR. Omfanget af denne motorcykel slår lillebror i alle retninger, og storebror indeholder tydeligvis flere materialer end lillebror, da vægten langt overgår lillebrors. Når siddestillingen er fundet mærker man også at Triumph Speed Triple RS opererer med længere afstand til styr samt fodhvilere. Noget de store nordiske typer sikkert vil nyde. Ikke alle 200 cm danskere vil kunne finde

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder