Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Elegant som få

Let, letkørt, svingglad og tillidvækkende Honda CB 300R er svær ikke at holde af. Og så er den vanvittig flot. Men én type af chauffører vil have udfordringer

Mathias B. Høj
24/10-2018 kl. 06:28

 

Ja, vægten skal man godt nok lige vende sig til. Eller rettere – manglen på samme. Det føles lidt som at cykle; bare uden alt det trælse benarbejde. Honda CB 300R er en let sag. Både i vægt og rent kørselsmæssigt. Den forrige test-MC var i literklassen, måske 100 kg tungere, bredere, højere og på alle måder mere omfangsring. Til sammenligning virker Honda CB 300R som støbt i letmetal, med en tank fyldt med helium.

Honda CB 300R blev præsenteret på EICMA i vinteren 2018, som den midterste model mellem Honda CB 1000R og CB 125R. Der kommer muligvis snart en 650 cc, men det er en helt anden snak.

CB 300R var med i Årets Motorcykel 2018, hvor den gjorde en god figur med sit letkørte og svingvillige væsen. Og så gør det jo ikke noget at udseendet bestemt er med den. Det lader der i øvrigt til at være bred koncensus om – jeg har kun mødt positive tilkendegivelser om designet.

Den virker skabt til sving og underholdende kørsel, men også til bykørsel, hvor den oprette siddestilling, bred

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder