Test: 2024 Kove 800X Pro - Kinesisk eventyr med karakter og kant - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: 2024 Kove 800X Pro – Kinesisk eventyr med karakter og kant

Kinesiske Kove melder stærkt ind i det mest konkurrenceprægede segment | 𝗦𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼𝗲𝗻 𝗻𝗲𝗱𝗲 𝗶 𝗮𝗿𝘁𝗶𝗸𝗹𝗲𝗻.
Nicolaus Johansen
09/06-2024 kl. 07:12

Kineserne kommer..! Sådan er det i hvert fald i bilernes verden, hvor der næsten ikke kan gå en uge, førend et nyt kinesisk bilmærke lander på vores kyster.

Der er vi endnu ikke med kinesiske motorcykler; eller nogle vil måske kunne huske, da små billige kinesiske motorcykler ramte landet i stor stil, hvorefter interessen for de små maskiner ebbede ud i takt med at rustpletterne på de klejne maskiner blev flere og flere.

Nu er riget i midten tilbage i Danmark, og denne gang i form af Kove 800X Pro, som tages til landet af Teknorace, der også har blandt andet Rieju Aventura 500, som har en ekstrem rækkevidde og AJP PR7 650 Adventure på programmet.

Kort om Kove
Det er næsten sikkert som amen i kirken, at når der skrives om motorcykler fra Kina, vælter det ind i kommentarsporet med indspark om hvor ringe en given motorcykel er, og at den enten falder fra hinanden eller er rustet op, inden du når fra forhandleren og hen til første lyskryds. Men de fordomme kan vi lige så godt aflive med det samme, når det gælder Kove 800X Pro.

Når du kigger maskinen efter i sømmene, er der intet som springer i øjnene som dårlig kvalitet, tvivlsomme materialer eller ringe samlinger.
Tværtimod, når du betjener maskinen, inklusive greb og kontakter, virker alting gedigent og fint.

Blandt andet føles kontakter helt og aldeles solide på Kove’en

Kove er endda en relativt ny motorcykelproducent, der jævnfør dem selv blev grundlagt i 2017 med fokus på at producere højkvalitets og højt ydende motorcykler. Og selvom de er nye i gamet, har de hurtigt etableret sig som en seriøs spiller på markedet, og er angiveligt Kinas fjerdestørste producent af motorcykler over 300 kubik.

Troen på egne evner blev bevist ved deres deltagelse i Dakar Rally 2024, hvor Fang Xianliang kom i mål som nummer 50 på en maskine fra fabrikken.
Tre andre Kove’er kom deslige med over målstregen, og at deltage i et af de mest krævende offroad-løb i verden er en klar indikator for Kove’s ambitioner og tro på deres produkters evner, som også fremhæves på deres egen hjemmeside.

Det at deltage i verdens hårdeste rally på en 450’er skabt til formålet, og det at fremstille en adventurebike til masserne er to forskellige eventyr, og hvordan Kove har klaret det sidste, kan du blive klogere på, ved at læse med herunder.

Kom nu!
“Den snakker lidt” siger Kenny Poulsen, som er indehaver af Teknorace, kort før han sætter gang i den Kove 800X Pro, MagaCin’s udsendte skal have med hjem.

Det er også tydeligt, at her er der tale om en motor som gerne vil gøre opmærksom på sig selv – dels via lyden fra motorens interne komponenter som arbejder, og dels fra det selv i tomgang herlige lydtapet fra den standardmonterede udstødning. Og da jeg lander på hjemadressen bemærker teenageknægten tørt, at min hjemkomst på Kove 800X Pro kunne høres en del førend de slangeløse dæk på trådegerfælge rammer perlegruset.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
  • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
  • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
... og se resten af artiklen

(Mere end 12.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

Opsig når som helst
1 måned
DKK 29
  •  Normalpris
  • Fuld adgang
Opsig når som helst
3 måneder
DKK 69
  • Spar 20%
  • Fuld adgang
Opsig når som helst
6 måneder
DKK 119
  • Spar 30%
  • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start