Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tag den motorcykel fra os NU….

Husqvarna TR 650 Strada er en sjov maskine at køre test på

Tommy Rønn
16/04-2013 kl. 11:30

58 hk, 1 cylindre, højt styr og voldsomt moment. At dette betyder et-hjuls-kørsel i tide og utide, kræver vist ikke nærmere uddybning.

Vi har siden lørdag haft Husqvarna TR 650 Strada i vores varetægt, og heldigvis har meget af tiden i sadlen været på en lukket bane, hvor ethjulskørsel kan forsvares. I offentlig trafik med andre trafikanter hører den slags nemlig ikke hjemme, hvilket politiet gerne bekræfter os i.

TR 650 Strada er yderst letkørt, og er bare et pokkers sjovt stykke motorcykel. Motorcyklen for dem der kører motorcykel for sjov, hvilket 90% af de danske motorcyklister gør.

Det rigtig smarte med TR 650 Strada, er at den kan udstyres med originalt komfortsæde, og originalt taskesæt. Så er sommerferien også reddet, og da de 58 hk let rækker til 160-170 km/t finder TR 650 Strada let vej til sydens sol.

Største problem vi har oplevet efter de få dage i sadlen på TR 650 Strada, er den ufattelige lyst til leg denne maskine disker op med. Lege af den slags der ikke er lovlig, me

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder