Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Superstjerne smider tøjet

(Nu med video) BMW S1000RR mister kåben, et R og lidt topeffekt

CO
05/10-2014 kl. 18:00

Kongen i literklassen går naked

Kongen i literklassen blandt sportsmotorcyklerne BMW S1000RR har været en tur på operationsbordet og fik i den forbindelse amputeret et enkelt R i efternavnet og fuldkåben, hvorefter clipon’erne blev erstattet af et bredt ”cykelstyr”.

Derudover er topstykke og knastaksler modificeret, bagsvingeren er i denne inkarnation ikke justerbar og motorstyring er omprogrammeret for øget brugervenlighed og forbedret træk i bund og mellemområde.

Det omfattende indgreb har svækket patienten med hele 33 hestekræfter, så der angiveligt kun er 160 astmatiske ponyer til rådighed, og slutttelig foranlediger ovenstående navneskiftet til BMW S1000R.

Med den indledning kunne man fristes til at sende staklen en deltagende tanke, og her vil undertegnede advare mod at begå denne fejl af flere relateret til BMW S1000R.

MagaCin’s udsendte har tilbragt nogle dage i sadlen på modellen, og har efterfølgende erfaret at enhver medlidenhed med den nye Germanske roadster (jo, det kalde

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder