Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Storsællerten er ikke fejlfri

Tommy Rønn
06/07-2008 kl. 04:40

GS modellen med bokser maskineriet, har gennem mange år været den foretrukne maskine blandt eventyrene. Kvailteten på både motor og chassis sikrer næsten uendeligt antal fejlfri kilometer. Det hele er lavet med tysk grundighed, og det virker som er der tænkt over alle detaljer. Kvaliteten er helt enkelt i top.

Den nyeste bokeser maskine på små 1200 kubik, er en sand perle, som trækker vildt og skønt helt fra kælderen til topeffekten. En top som med sine 105 Hk er rigelig til ferieturen uanset hvor mange par sko lillemor ønsker at medbringe.

Motoren er ikke vibrationsfri, så sovende fingre efter længere tids kørsel er noget GS 1200 chaufførene må leve med. Maskinen rusker godt hvis den skal slæbe fra under 3.000 omdrejninger, men denne øvelse læres hurtigt, så maskinen holdes over dette punkt.

Trækket fra maskinen er stærkt og massivt, men følelsen af at indsprøjtningen er kodet forkert er konstant. Ved lukning af gastilførslen prutter og skyder den store tysker, hvilket resulterer

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere