Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sindssyg sjov, men alt for dyr

KTM 690 Duke R er verdensmester i sjov og spas, men det kommer til en høj pris

Tommy Rønn
13/06-2013 kl. 11:00

Legetøj er eksakt hvad KTM 690 Duke R er. KTM drengene er mestre når der skal hældes køreglæde og funfaktor på motorcykler, noget mange andre, specielt japanske producenter, kunne lære noget af. Det virker næsten som har KTM fabrikken sjov og spas på dåse, og så hælder de ellers bare på de nye motorcykler.

En motorcykel på 690 ccm og med 69,1 hk i maskinrummet må nødvendigvis være en barsk sag, og det er Duke R også. Motoren er så brutal, så man ofte føler man sidder på en pladevibrator der fiser af sted med unævnelige km/t. Skide sjovt for en erfaren, men utvivlsomt skræmmende for en begynder.

Duke R er udstyret med en meget lang bagsvinger. En nødvendighed hvis ikke hele projektet skal ende i konstant baghjulskørsel. Det har også gjort maskinen lidt lang på papiret, men i praksis føles KTM Duke R meget kort og gesvindt, og vender let og ubesværet på en tallærken.

Den lange svinger betyder ikke at KTM har problemer med at balancere på et hjul. Det betyder bare at den er til at holde

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder