Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Saunaen endte kun på 37 grader i skyggen

Ducati-turen nu vel overstået efter en svedig dag

Carsten F. Olesen
11/07-2012 kl. 20:12

Den samlede MagaCin-flok og MCTC-flok er nu tilbage på hotellet efter en usædvanlig hård dag i sadlen på diverse Ducati. Ikke fordi Ducati er specielt hårde at køre, men fordi 37 grader i skyggen, og ca. 55 grader i solen er hård kost for flertallet, og dermed også os.

Vi kan allerede nu røbe diverse fakta omkring Ducati-nyhederne. Panigale kører meget lig den skønne Ducati 848. Fantastisk Ducati har magtet at få den store 1200ccm til at føles lille som 848ccm. Det mest imponerende ved Panigale er bremserne. Det føles næsten som at køre ind i en betonklods, når ankeret trækkes. Panigale er stærk, brølstærk. Den skal have lidt omdrejninger så tager fanden ved den kraftigste Ducati til dato.

Panigale er ikke letkørt som BMW S1000RR, men den er ustyrlig skarp, hvilket sikkert vil behage en masse trackday-riders. Panigale er altså mere til det rå, end til det milde.

Diavel er ikke en cruiser i traditionel forstand. Ducati påstår at Diavel er en cruiser med sportslige køreegenskaber. Dette

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder