Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så sjovt kan transport være

Det er en motorcykel. Det siger landene omkring os. Vi kalder det en bil, men den er hverken det ene eller andet, men alligevel både og

Tommy Rønn
21/10-2008 kl. 04:15

Uanset hvad den kaldes, er den forbandet sjov at køre. Den ligger op til leg i timevis, og vi mindes ikke vi har prøvet sjovere køretøj til så lav en pris. 60.000 kr. er alt det kræver at blive så underholdende kørende. Denne pris er inklusive den dyre danske afgft.

Der er før set quad maskiner i denne prisklasse, men tidligere præsenterede projekter fra kinesiske producenter, har haft svag motor og kvaliteten ikke noget der tales om.

Lovgivningen er på dette punkt besynderlig. Den må køres med bilkørekort, hvilket kun kan frarådes. Er motorcykel kortet ikke i hus er der kontant afregning ved kasse et. Den forlanger næsten bedre MC evner fra føreren end dens tohjulede søskende.

Baghjulskørsel, brede udskridninger og løftede hjul er dagligdagen på Hyosung TE450. Er chaufføren ikke kvik ender projektet med maskinen øverst, hvilket må siges at være sundhedsskadeligt når apparatet vejer ca. 300 kg.

Motoren afleverer over 50 hk. fra den ene cylindre. Det er altså en regulær sportsm

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder