Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

På tohjulet eventyr

Eventyrmaskinernes popularitet stiger konstant

Tommy Rønn
15/09-2010 kl. 08:30

MagaCin har kørt fire store eventyrer på langtur. Adventure bikes, som de kaldes blandt producenterne, er oplagte feriedeltagere, hvorfor vi naturligvis også udsatte dem for en længere tur.

Vi kørte til Sverige, som tilbyder et bredt udvalg af forskellige vejtyper. Netop Adventure-maskinernes force er deres evne til at magte alle typer veje og underlag.

Historisk er det BMW der har slået Adventure genren fast med syvtommersøm. BMW R80GS så dagens lys første gang i 1980. Straks efter lanceringen blev GS konceptet en succes. Siden er BMW GS produceret i et utal af modeller og motorstørrelser. Idag hedder de store fra BMW R1200GS og R1200GS Adventure.

BMW GS har siden den kom til verden, været blandt europas mest solgte motorcykelmodeller. De seneste år har den været bedst sælgende i Tyskland, og blandt top fem i alle de sydeuropæiske lande.

En sådan succes kan konkurrenterne naturligvis ikke ignorere. Derfor er alle de store mærker de seneste år kommet med deres bud på en ægte event

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder