Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Oversete perler

Under vores test i det syds panske fik vi god tid til kørsel på to spændende 2008 maskiner på det danske marked. SM 125S og SM 610ie fra Husqvarna, er himmelske køremaskiner, til hvert sit segment. 125S er perfekt til det lille kørekort, og 610ie kan alt en normalt motorcyklist måtte ønske sig

Tommy Rønn
24/02-2008 kl. 02:45

Den lille skal fange nybegynderne med det begrænsede kørekort. Efter vores tur er vi ikke i tvivl, det vil den kunne gøre med bind for øjnene. Den klarer også at imponere dem der må køre store maskiner, da hele maskinen er motard-kram til fingerspidserne.

Motoren er på papiret en ilter sag. Praksis forholder sig anderledes, da den lille totakter har et bredt register, som bygger effekten jævnt op. Tidligere tiders små svært kontrollerbare totaktere, er ikke noget der mærkes på denne nye Husky.

28 hk er meget, specielt når de monteres i noget der kun vejer godt 110 kg. SM 125S har altså et vægt-kraftforhold som en Honda Transalp, som af mange bruges til at trække hele familien på sommertur sydpå. Det fortæller at en motorcykel med 125cc motor ikke behøver være sløv.

Til det lille kørekort skal den konkurrere mod Kawasaki 250 Ninja, Yamaha WR 250X samt Aprilia RS125. De maskiner kan levere et vægt-kraftforhold på henholdsvis ca. 4.95, 4.17 og 4.16. SM 125S skal kun slæbe ca. 4.05 kg

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder