Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt dansker dæk fra Bridgestone

Bridgestone T30 EVO

CO
20/05-2015 kl. 15:00

Sommerlige tilstande var mere fremskredne i Portugal end i Danmark, da MagaCin deltog ved pressepræsentationen af dækproducenten Bridgestone’s seneste bud på et dæk til touring/sportstouring klassen.

MagaCin’s udsendte har gennem flere år kørt et rigtigt hæderligt antal kilometer på dæk fra Bridgestone, og har i den forbindelse af flere årsager været langt mere begejstret for BT023 end efterfølgeren T30.

Derfor var der også medbragt en vis portion skepsis til pressepræsentationen i Portugal, men den indledende salgstale vakte trods alt interesse for det nye produkt.

Teknik

Løfter om drastiske forbedringer i forhold til forgængeren T30 på våd vej og opgraderet greb i underlaget på tør vej, affødte naturligvis spørgsmål om disse optimeringer var sket på bekostning af holdbarheden.

Det tekniske personale garanterede at holdbarheden i forhold til forgængeren er intakt, men at det altid er et kompromis når man udvikler dæk, og at man i denne omgang har fokuseret på forbedrin

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder