Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny rapfodet Ninja imponerer

Prøvekørt: 2017 Kawasaki Ninja 650

CO
07/02-2017 kl. 17:00

MagaCin var i sin tid så overbeviste om Baby Ninja 250’erens fortræffeligheder, at et eksemplar blev indkøbt som privat befordringsmiddel for en af kompagniets medarbejdere.

Andre fra staben har tidligere i specielt én forbindelse kørt en del Kawasaki ER5, og var taknemmelige da modellen blev afløst af storsælgeren Kawasaki ER6…. og sørme om ikke også en ER6 i dag er at finde på kontorets parkeringsplads.

Så det var måske ikke uden grund at forventningerne var skruet i vejret, da MagaCin deltog ved den første officielle prøvekørsel af Kawasaki’s dugfriske Ninja 650.

Vi så, berørte og prøve-sad første gang modellen ved klodens største motorcykeludstilling EICMA 2016 i Milano. Her her var det første umiddelbare indtryk, at Kawasaki på fornuftig vis havde mikset  bedste Baby Ninja og ER6 elementer og ideer, tilsat en spiseskefuld nytænkning. Førstehåndsindtrykket gav oplevelsen af en gennemtænkt motorcykel med et kvalitetsniveau højere end gennemsnittet.

Opdateret ER6?

Red

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere