Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nutidens skarpeste sportsmaskine

Den er vildt brutal og næsten umulig at udnytte bare få procent af på landevejen, men på banen er den et lidenskabeligt bekendtskab som suger luften ud af selv de mest vilde

Tommy Rønn
06/06-2008 kl. 04:23

R6 fra Yamaha er en sand bombe. En af den slags med lang lunte, men med stor krudtladning. Netop sådan kører R6 nemlig. Som en pjevset knallert når den køres forsigtig, for derefter at eksplodere i en ren eksplosion når den drives til grænserne.

Det er voldsomt inspirerende at køre en sådan maskine, og aflæses omdrejningstælleren kan også antal hjerteslag per minut aflæses. De sidste to nuller skal bare fjernes, hvilket siger alt når maskinen gerne runder en 17-18.000 omdrejninger.

Der er intet på denne maskine der ikke konstant skriger race efter føreren. Derfor bliver den let en daglig pestilens for dem der ikke har evnerne, men heldigvis er den vidunderlig for dem med racergenerne i blodet.

Motorens næsten totale mangel på bevægelig masse klær sådan en vildert. Et minimalt drej på gassen og tælleren ryger op på tocifrede værdier, mens et tryk på slukknappen betyder straks stilhed. Så hurtig er denne lille gennem pinte motor til at ændre hastighed.

Det er også 135 utæmmede heste

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder