Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcyklen for de touring-tossede

Lange afstande og høje hastigheder er intet problem på FJR

Tommy Rønn
16/09-2013 kl. 21:15

Yamaha FJR 1300 er motorcyklen vi alle kender. Vi ser den nemlig ofte i gadebilledet, fordi det er den de fleste MC betjente benytter som deres arbejdsplads. Det er altså den hvide version vi oftest ser. Det betyder ikke at vi uden tjenestemands-funktion ikke kan køre FJR.

Yamaha FJR 1300 AS 2014

MagaCin har netop testet den nyeste luksus-version af FJR 1300 model 2014. Versionen med elektrisk gearskift og elektrisk justerbar affjedring. Naturligvis har den også elektrisk justerbart kåbeglas, varme i håndtag, cruisecontrol og hvad der eller kan gøre langturen komfortabel.

FJR er tung, og den føles også tung når den skal bakses rundt på parkeringspladsen. Et stort problem for de mindste, er at FJR kun kan komme i frigear når sidebenet er opslået. Derfor kan motorcyklen kun trækkes når sidebenet er oppe. Egentlig ganske smart, for så er motorcyklen altid i gear når den er parkeret, og kan derfor ikke rulle af sidebenet, hvis motorcyklen er parkeret så forhjulet peger ned af bakke.

Ingen

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder