Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mitas Sport Force på dansk asfalt

Stadig god værdi for pengene

CO
15/10-2013 kl. 09:36

Prøvekørslen af de nye Mitas Sport Force mc-dæk i Slovenien (artiklen finder du her), gav Magacin’s udsendte et overraskende positivt indtryk af det tjekkiske produkt, og konklusionen var at Mitas Sport Force leverer rigtig god værdi for pengene.

Men betingelserne i Slovenien med solskin og +20 grader celsius var optimale, dækkene havde trods producenten løfte om dæk som er køreklare umiddelbart efter montering desværre allerede været ude at rulle, og der var ikke mulighed for at prøve dækkene under forhold som svarer til de nuværende hjemlige.

Test indledes i værkstedet

Magacin modtog efter testen i Slovenien et sæt Sport Force, hvilket gav mulighed for en hyggestund i værkstedet med kaffe på kanden og sorte fingre, og dernæst naturligvis lejlighed til at trille en tur og få en fornemmelse af dækkenes opførsel på de danske sogneveje.

Mitas Sport Force er endnu så nyt at ikke alle dimensioner lagerføres, og redaktionen modtog et sæt 120/70×17 – 180/55×17. Undertegnedes garage indehold

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder