Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mini-Test: Kawasaki Z650

CO; Video af: Peter Bysted
01/02-2020 kl. 07:30Årets første køretur på en spritny letkørt motorcykelmodel under sydlige himmelstrøg i selskab med Gloria. Sådan lød drømmescenariet, da flyveri-maskinens hjul fik kontakt med landingsbanen i Barcelona lufthavn.


For MagaCin's udsendte var det nemlig årets første køretur, selvom den danske såkaldte vinter egentlig har været helt fin til Mc kørsel. Men nu skulle sæsonen endelig slås i gang, og den første tur køres på Kawasaki Z650 årgang 2020, under noget mere optimale forhold end de hjemlige… troede man.


Den nye Kawasaki Z650 som Kawasaki Heavy Industries markedsfører under betegnelsen New Rider Friendly skulle lægge ryg til strabadserne. Så det havde været ret fedt hvis det spanske vejr havde budt på optimale betingelser med solskin, tocifrede varmegrader, lun og tør asfalt og sluttelig havde det været lidt cool, hvis Gloria havde vist sig at være en kompetent kvindelig motorcyklist.


De ca. 70 kilometers køretur til vores indkvartering i det nordøstlige Spanien bød ganske vist

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere