Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mindre gummiko – mere gummisko

Den spritnye BMW R 1200 RS byder på boksertouring med sport

Kurt Henriksen
08/06-2015 kl. 17:15

Lyst til touring på en BMW boxer – uden at der skal gå hverken mudder eller morfar i den? Så er svaret for dig måske den nye sportstourer BMW R 1200 RS.

Gennem flere år har valget ellers stået mellem allround-giraffen R 1200 GS eller Bamseline-cyklen R 1200 RT. Fine cykler hver især, men på flere måder er de også bare for meget. Især når det gælder udseendet, hvis du spørger undertegnede.

Her kommer den nye RS ind som et frisk og stilrent pust, der giver minder om dengang K 1200 S hev slumretæppet af det gamle touringimage for BMW Motorrad i 2004.

I mine øjne er R 1200 RS den første BMW-bokser, der ikke ser lidt mærkelig ud på den ene eller anden måde. Det betyder ikke, at den er kedelig at se på, men bare gennemført og også  gennemført elegant og sportslig i linjerne. Efter min mening ser den bare brandgodt ud – døm selv.

Teknikken er velkendt, med den 1170 ccm bokser i centrum for oplevelsen. Den er selvfølgelig også vandkølet nu eller rettere “præcisionskølet”, som BMW

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder