Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Med blandende følelser

BMW R1200R er en overset maskine, men absolut ikke fejlfri

Tommy Rønn
06/07-2012 kl. 19:45

Efter snart 2.500 km i sadlen på BMW roadsteren R1200R er det med blandede følelser når den snart skal afleveres igen. Den er pokkers overset trods mængder af fortræffeligheder, men den indeholder desværre også flere ret graverende fejl.

R1200R er en maskine vi godt vil eje, men ikke i alle discipliner gør den det godt. Til nogle opgaver er den direkte håbløs.

Skarpe hårnålesving får BMW R1200R til at ændre karakter, fra elegant hest, til klodset elefant. 2. gear er for højt og får maskinen til at låse baghjulet, mens motoren staller. De små snævre skal derfor føles på koblingen i 2. gear.

Hastighedsskift midt i en højfartskurve kan få uheldige følger. Kardanreaktionen kan få maskinen til at ændre nedlægning midt i kurven. Ikke noget en dygtig motorcyklist vil elske. Dette er dog kun de få der tør køre rigtig hurtig der vil ende med denne oplevelse.

Den monoophængte forhjulsaffjedring stjæler føling og fornemmelse med forenden i ujævne sving. Igen noget kun de der presser materiellet

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder