Suzuki GSR 750 ABS - Store forbedringer - Streetfighter
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin kører GSR750 ABS

Seneste skud på Suzuki streetfighter stammen

Tommy Rønn
14/04-2012 kl. 19:45

Streetfightere bliver mere og mere populære. Mens sportssegmentet taber mange venner, vinder streetfighter, adventure og motard segmenterne nye fans. Netop i streetfighter-segmentet lander den nye Suzuki GSR750 ABS.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at GSR750 ABS ikke er ændret nævneværdigt til 2012. Eneste opdatering er, som navnet antyder, tilføjelse af ABS. Men netop denne tilføjelse er af stor vigtighed.

Da vi testede GSR750 sidste år var journalisterne enige om at motoren var en perle, stellet var godkendt, men affjedringen var uheldig og det manglende ABS kritisabelt. Nu er det manglende ABS altså udbedret.

Derfor tester vi GSR750 ABS lidt anderledes end vi normalt tester. Vi trimmer nemlig affjedring i denne test. Normalt rører vi ikke affjedringen, men tester i standard trim. Dette gør vi grundet flertallet af købernes skræk for affjedringssetup, hvorfor det normalt ikke er fair for læserne hvis vi tester en modificeret maskine. Flertallet af motorcyklisterne ved nemlig ikke hvordan korrekt justering af setup skal gøres.

I denne test gør vi altså en undtagelse, da vi ved, og har beskrevet for læsere samt seere, hvordan den normale GSR750 affjedring gør sig bemærket. Vi kan allerede røbe at der er store forbedringer at hente i GSR750 affjedringen. Verdensklasse bliver affjedringen aldrig, men den kommer, med den rette trimning, op i en klasse, klart over det vi kender fra standard.

Den samlede test kommer snarest.

Skriv et svar